ua en ru

"Хмельницькгаз" відкрив перший в області центр обслуговування клієнтів

ПАТ "Хмельницькгаз" 18 серпня відкрив перший в області Центр обслуговування клієнтів. Відтепер 131 тисяча побутових споживачів блакитного палива обласного центру та Хмельницького району зможуть в одному місці, зі зручною транспортною розв’язкою отримати необхідні послуги щодо розрахунків за газ, укладення та переоформлення документації, приєднання до газових мереж, виготовлення проектної документації, повідомили у прес-службі.

"Нинішня подія важлива як для газовиків так і для споживачів, адже десятки років ми прагнули у Хмельницькому відкрити центр європейського обслуговування, де клієнти отримували б увесь пакет послуг наших компаній – від розрахунків за газ до під’єднання газопостачання, - ділиться голова правління "Хмельницькгазу" Михайло Юрченко.

"Ми поєднали у просторих приміщеннях центру весь комплекс послуг газових компаній, також, першочергово, подбали і про обслуговування споживачів з обмеженими фізичними можливостями: при вході діє сигнальна кнопка виклику та пандусні рейки. Крім того, переконаний, завдяки досконалості даного проекту, нам вдасться анулювати донедавна існуючі черги в абонентських службах", - сказав директор з капітального будівництва "Хмельницькгазу" Валерій Лужанінов.

За даними прес-служби, сучасні технології обслуговування та доступність ЦОК дадуть можливість зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі усіх нововведень.