ua en ru

У Херсонській області в жінки вилучили гранату

У Херсонській області в жінки вилучили гранату Фото: граната (facebook.com/khersonpolice.official)

Жінка розповіла, що гранату в її будинок приніс співмешканець

В Іванівському районі Херсонської області поліцейські вилучили в місцевої жительки гранату. Про це повідомило Головне управління Національної поліції України в Херсонській області на своїй сторінці в Facebook.

"В поліцію Херсонської області зателефонувала мешканка одного з населених пунктів Іванівського району. Жінка повідомила, що в домоволодінні її матері зберігається предмет, схожий на гранату. За місцем проживання 51-річної жінки негайно виїхали слідчо-оперативна група та екіпаж сектору реагування патрульної поліції Іванівського відділення поліції", - заявили в поліції.

Правоохоронці знайшли предмет, схожий на гранату Ф-1, а також запал у кухонному столі разом з іншими побутовими речами.

"Господарка будинку розповіла, що даний предмет близько двох тижнів тому знайшов на пасовищі та приніс додому 42-річний співмешканець жінки. Згодом вона розповіла про знахідку доньці, яка одразу повідомила поліцію", - зазначили в поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

В Іванівському районі поліцейські вилучили у місцевої жительки гранату #поліція #Херсонщина #зброя На Херсонщині мешкан...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Херсонській області 16 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі правоохоронці вилучили гранати у відділенні служби експрес-доставки.