ua en ru

У Херсонській області зіткнулися "швидка" і поліцейське авто, є травмовані

У Херсонській області зіткнулися "швидка" і поліцейське авто, є травмовані Фото: оформлення ДТП (УНІАН)

У результаті ДТП водій "швидкої" та фельдшер отримали легкі тілесні ушкодження

У Херсонській області 19 серпня 2017 року близько 20:30 стало відомо, що на одному з перехресть міста Скадовськ зіткнулися автомобілі патрульної поліції та "швидкої допомоги". Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано двох людей, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Як зазначено, на місці пригоди правоохоронці попередньо встановили, що обидва автомобілі рухалися по вул. Гагаріна в одному напрямку: попереду - карета "швидкої допомоги", а за ним патрульний автомобіль поліції м. Дніпро, які перебувають у відрядженні на час курортного сезону.

"Зі слів свідків, автомобіль служби "103" рухався без проблискових маячків, а патрульна "Тойота Пріус", увімкнувши звуковий сигнал і маячки, почала випередження "швидкої". На перехресті з вул. Балтазарівська водій "швидкої допомоги" почав здійснювати поворот ліворуч і автомобіль поліції здійснив із ним зіткнення", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, в результаті ДТП водій "швидкої" та фельдшер отримали легкі тілесні ушкодження, патрульні поліцейські не постраждали.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу, проводяться необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля Львова сталася ДТП зі смертельним результатом, яке викликало великий резонанс у соцмережах: крім того, що в зіткненні загинула 31-річна дівчина-водій, винним у пригоді був водій автомобіля, що належить місцевому бізнесмену Петру Димінському.