ua en ru

У Херсонській області при самообороні жінка поранила ножем співмешканця

У Херсонській області при самообороні жінка поранила ножем співмешканця Фото: жінка завдала співмешканцю ножове поранення (РБК-Україна)

Стан здоров'я задовільний попевшего

В Херсонській області при самообороні жінка завдала співмешканцю ножове поранення в область грудної клітини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

"В Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення, що в лікарню доставлений 36-річний житель одного із сіл. У чоловіка діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки", - повідомили в Нацполиції.

Наголошується, що зараз стан здоров'я потерпілого задовільний.

Поліцейські з'ясували, що тілесні ушкодження потерпілому нанесла його 28-річна співмешканка на території фермерського господарства, де вони працювали.

За словами жінки, приблизно о 02:00 чоловік безпричинно почав її бити. Вона не витримала, схопила ніж і вдарила чоловіка у груди. Після чого викликала карету швидкої допомоги. Співмешканка розповіла, що чоловік і раніше піднімав на неї руку, коли був у нетверезому стані.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 ( умисне тяжке тілесне ушкодження ) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Харківській області орендарі забили до смерті господаря квартири.