ua en ru

У Херсонській області розпочалися випробування зенітних ракет

У Херсонській області розпочалися випробування зенітних ракет Фото: випробування ракет (facebook.com/kpszsu)

Повітряні стрільби проходять виключно у повітряному просторі України

У Херсонській області сьогодні, 2 листопада 2017 року, розпочалися контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет середньої дальності. Про це йдеться у повідомленні прес-служби командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

"Сьогодні, 2 листопада, на тимчасовому майданчику поблизу населеного пункту Олександрівка, Херсонської області розпочалися контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет середньої дальності. Загальне керівництво випробуваннями здійснює командувач Повітряних сил ЗС України, генерал-полковник Сергій Дроздов", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до проведення випробувань залучається військова авіація, а також підрозділи зенітних ракетних, радіотехнічних військ, військ зв’язку та безпілотна авіація.

Крім того, повідомляється, що у ході випробувань відпрацьовуватимуть практичні завдання з бойовими (та імітованими) пусками зенітних керованих ракет по повітряним цілям-безпілотним літальним апаратам типу ВР-3 “Рейс”.

"Повітряні стрільби проходять виключно у повітряному просторі України, над відкритим морем, зі суворим дотриманням усіх норм міжнародного права", - йдеться у повідомленні.

У ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ РОЗПОЧАЛИСЯ КОНТРОЛЬНІ ЛЬОТНІ ВИПРОБУВАННЯ Сьогодні, 02 листопада, на тимчасовому майданчику побл...

Опубліковано Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces 2 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 25 жовтня у Чернігівській області пройшли антитерористичні навчання.