ua en ru

У Херсоні військові охороняють три лікарні для пацієнтів з COVID-19

У Херсоні військові охороняють три лікарні для пацієнтів з COVID-19 Фото: військові патрулюють територію лікарні в Херсоні (facebook.com/VH3056)

У Херсоні військовослужбовці Національної гвардії сьогодні, 17 листопада, взяли під охорону дві лікарні, де лікують хворих на COVID-19. Ще одна херсонська COVID-лікарня перебуває під охороною ще з 17 серпня.

Про це повідомляє прес-служба військової частини 3056, чиї військовослужбовці залучені до охорони медичних закладів.

Під охорону сьогодні взяли лікарню імені Карабелеша та лікарню імені Тропіних. Військовослужбовців, які патрулюють територію лікарень, забезпечують засобами індивідуального захисту та дезинфікуючими речовинами.

"Гвардійці слідкуватимуть за дотриманням ізоляційно-обмежувальних заходів в режимі цілодобової охорони", - розповіли у військовій частині.

Рішення про залучення військовослужбовців до охорони лікарень ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головна мета такого заходу - запобігання розповсюдження COVID-19.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні зафіксували майже 12 тисяч нових випадків коронавірусу. За вчора госпіталізували 1 610 хворих на COVID-19.

Як писало РБК-Україна, МОЗ вже відмовилося від поділу лікарень на першу та другу хвилю. Наразі до прийому хворих на коронавірус готуються всі лікарні.