ua en ru

У Херсоні сталася пожежа, три людини госпіталізовано

У Херсоні сталася пожежа, три людини госпіталізовано Фото: гасіння пожежі (УНІАН)

Мешканка Херсона отримала 20% опіків тіла

У Херсоні сталася пожежа увечері, 15 липня 2017 року, 3 людини госпіталізовано, попередньо один постраждалий. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС)

"15 липня 2017 року о 21:20 на номер Служби порятунку "101" міста Херсона надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в однокімнатній квартирі на 5-му поверсі на вулиці Університетській", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, по прибуттю пожежники приступили до гасіння пожежі, яку в 21:46 локалізували, а о 23:00 ліквідували. Площа пожежі склала 35 квадратних метра.

Так, мешканці квартири, а саме мати з двома дітьми, вибігли з приміщення до прибуття рятувальників. Вони були госпіталізовані в лікарню. За попередніми даними 35-річна жінка отримала 20% опіків тіла, 7-річний хлопчик та 6-місячна дівчинка не постраждали.

Наголошується, що на місці події було задіяно 10 рятувальників, 2 пожежні автоцистерни та 1 автодрабина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську живцем згоріло два десятки тварин. Господині квартири під час інциденту не було вдома. Відомо, що загинуло дві папуги, шиншили, кілька котів, маленькі собачки і птиці. Вдалося врятувати тільки двох собак і кішку з котеням.