ua en ru

У Херсоні на передачі хабара затримали чиновника міськради

У Херсоні на передачі хабара затримали чиновника міськради Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Чиновник намагався дати хабар поліції для реалізації схеми розкрадання бюджетних коштів

У Херсоні на передачі хабара у 1 тис. доларів затримали керівника одного з департаментів міської ради. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Херсонської області.

Повідомляється, що керівник одного з департаментів Херсонської міської ради передавав хабар начальнику місцевого управління захисту економіки Департаменту захисту Національної економіки поліції України.

"Чиновника затримали під час передачі другої частини хабара у розмірі 1 тис. доларів (перша частина становила 2 тис. доларів). Загальна сума хабара повинна була скласти більше 12 тис. доларів і призначалася для безперешкодної реалізації злочинної схеми по розкраданню бюджетних коштів", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура провела 6 обшуків у службових приміщеннях Херсонської міськради, за місцем проживання чиновника і його спільників. Слідчі дії тривають.

altalt

Фото: затримання чиновника в Херсоні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала чиновників міськради Одеси на хабарі у 300 тисяч гривень. Вони систематично вимагали гроші за погодження дозвільних документів на вирубку насаджень.