ua en ru

У Херсоні пасажирський автобус в'їхав у електроопору, є постраждалі

У Херсоні пасажирський автобус в'їхав у електроопору, є постраждалі Фото: дтп (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті події постраждали 8 людей

У Херсоні пасажирський автобус в'їхав в електричну опору в результаті чого в лікарню були доставлені 8 пасажирів. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначено, що постраждалі перебувають у задовільному стані.

Так, поліцейські попередньо встановили, що водій маршрутного таксі не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя та скоїв наїзд на тролейбусну електроопору. На момент пригоди у салоні автобуса перебувало близько 30 пасажирів. За словами 54-річного водія під час руху його підрізав невідомий легковий автомобіль.

З місця події в приймальне відділення обласної лікарні з тілесними ушкодженнями були доставлені 5 осіб. Пізніше в лікарню звернулися ще три пасажири автобуса.

Попередня правова кваліфікація кримінального злочину - 1 ч. ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

У Херсоні пасажирський автобус в'їхав у електроопору, є постраждаліУ Херсоні пасажирський автобус в'їхав у електроопору, є постраждаліУ Херсоні пасажирський автобус в'їхав у електроопору, є постраждалі

Фото: ДТП в Херсоні (hr.npu.gov.ua)

Нагадаємо, 30 жовтня в Івано-Франківській області в результаті ДТП загинули 3 людини, ще троє - госпіталізовані.