ua en ru

У Херсоні невідомі намагалися відбити у СБУ підозрюваного

У Херсоні невідомі намагалися відбити у СБУ підозрюваного Фото: СБУ (kmu.gov.ua)

Правоохоронці цю інформацію наразі не прокоментували

У Херсоні група зловмисників намагалася відбити у співробітників СБУ підозрюваного, якому сьогодні обирали запобіжний захід. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін.

"Сьогодні у Херсоні групою осіб було здійснено спробу відбити від працівників ГУ СБУ в АРК нещодавно затриману особу, щодо якій обирали запобіжний захід в херсонському суді" , - повідомив Бабін.

Правоохоронці цю інформацію наразі не прокоментували.

Ймовірно, мова йде про затриманого на адміністративному кордоні з анексованим Російською Федерацією Кримом "депутата Євпаторійської міськради".

У свою чергу, в.о. керуючого справами мерії Херсона Катерина Гандзюк уточнила, що на чолі нападників був "відомий сепаратист Кирило Стремоусов".

У Херсоні невідомі намагалися відбити у СБУ підозрюваного

Нагадаємо, 3 квітня співробітники Служби безпеки України затримали чоловіка, який у вересні 2014 року був обраний "депутатом" так званої "Євпаторійської міськради" від політичної партії "Єдина Росія", створеної незаконними окупаційними органами влади на території анексованого півострова.