ua en ru

Harley-Davidson має намір придбати італійського виробника мотоциклів Ducati

Harley-Davidson має намір придбати італійського виробника мотоциклів Ducati Фото: мотоцикл Ducati (официальный сайт Ducati)

Ducati є дочірньою компанією Volkswagen

Американський виробник мотоциклів Harley-Davidson задумався про покупку італійської компанії Ducati, повідомляє Reuters.

За даними агентства, для здійснення угоди Harley-Davidson найняв фахівців фінансової компанії Goldman Sachs. Співрозмовник повідомив, що сума операції може скласти 1,5 млрд євро.

Один з джерел агентства зазначило, що пропозиції по придбанню готують ще кілька інвестфондів, а також індійський виробник мотоциклів Bajaj Auto.

Reuters зазначає, що Volkswagen, чий підрозділ Audi контролює Ducati, працює за угодою з інвестиційним бутіком Evercore. Зазначається, що інформація про продаж компанії була спрямована декільком потенційним покупцям. Серед них - колишній власник Ducati, компанія Investindustrial.

В кінці квітня Reuters повідомило, що Volkswagen розглядає можливість продажу Ducati, щоб відновити репутацію після "дизельного скандалу". Агентство зазначає, що якщо Volkswagen не вдасться знайти покупця, то компанія може розглянути можливість продажу акцій Ducati.