ua en ru

В Харківській області затримано автівки з контрабандним сиром майже на 2 млн грн

В Харківській області затримано автівки з контрабандним сиром майже на 2 млн грн Фото: автівки з контрабандним сиром

Сирну продукцію намагались переправити до РФ

В Харківській області співробітники Державної прикордонної служби України (ДПС) затримали автівки з контрабандним сиром майже на 2 мільйони гривень, яку правопорушники намагались переправити до Російської Федерації (РФ). Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПС.

"Правоохоронці виявили два "КамАЗи" української реєстрації. Помітивши прикордонників порушники відразу намагалися вдатися до втечі, при цьому проігнорували вимогу про зупинку. Один з транспортних засобів правоохоронці затримали відразу, застосувавши пристрій для примусової зупинки. Керував ним наш співвітчизник 1982 року народження. Інша автівка здійснивши небезпечний маневр попрямувала в тил України, проте у ході пошукових заходів її виявили на околиці одного із сіл Дворічанського району Харківської області. Обидва транспортні засоби були завантажені сирною продукцією, а от жодних супроводжуючих документів на товар не було", - йдеться у повідомленні.

Виявлену сирну продукцію вагою 17,9 тонн та 2 автомобілі, попередня сума оцінки яких склала майже 2 мільйони гривень, передано компетентним органам.

Нагадаємо, у Закарпатській області прикордонники Мукачівського загону виявили 10 ящиків з цигарками - з 4 тис. 760 пачками тютюнових виробів.