ua en ru

У Харківській області на хабарі затримали двох поліцейських

У Харківській області на хабарі затримали двох поліцейських Фото: СБУ

Патрульні вимагали від місцевого мешканця гроші за нескладання адмінпротоколу з приводу ДТП

У Харківській області співробітники Служби безпеки України на хабарі затримали двох поліцейських. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники СБ України під процесуальним керівництвом прокуратури та за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції викрили на хабарі двох працівників патрульної поліції одного з райвідділів Харківської області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, патрульні вимагали від місцевого мешканця гроші за нескладання адмінпротоколу з приводу дорожньо-транспортної пригоди, яку чоловік скоїв напередодні й втік з місця ДТП.

Правоохоронці затримали зловмисників поблизу будівлі райвідділу під час отримання хабара у розмірі 500 доларів та 11 тисяч гривень.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Черкаській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили проросійського пропагандиста, який розміщував антиукраїнські матеріали в соціальних мережах "Вконтакте" і "Однокласники".