ua en ru

У Харківській області скоїли втечу двоє заарештованих за крадіжку та розбій

У Харківській області скоїли втечу двоє заарештованих за крадіжку та розбій Фото: поліція (president gov.ua)

Поліція затримала одного з втікачів, пошуки другого тривають

В Харківській області з-під варти втекли двоє заарештованих, одного з втікачів вдалося затримати. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області в Facebook.

"Втеча сталася 11 серпня 2017 року близько 15:00 в місті Краснограді. Чоловіки перебували в ізоляторі тимчасового утримання і втекли з території режимного об'єкта під час прогулянки - відігнули металеву арматуру з решітки перекриття прогулянкового двору. 28-річний житель Сахновщинського району перебував в ізоляторі за вчинення розбою, 20-річний житель Кегичівки - за вчинення крадіжки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, близько 21:00 співробітниками сектору карного розшуку Красноградського відділу поліції в ході проведення розшукових заходів в смт Зачепилівка поблизу залізничного вокзалу був затриманий 28-річний утікач.

Так, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст 2.393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України.

Наголошується, що пошуки другого втікача тривають. Прикмети розшукуваного чоловіка: зріст 165 см, волосся русяве, статура худорлява, очі блакитні. Серед особливих прикмет - численні татуювання по всьому тілу.

#Поліція_Харківщини #Увага На Харківщині двоє заарештованих втекли з-під варти Одного з розшукуваних через кілька годин...

Опубліковано Поліція Харківщини 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Прокуратура міста Києва викрила оперативника карного розшуку столичної поліції і його помічника, які незаконно реалізували спеціальний технічний засіб негласного отримання інформації - кодграббер.