ua en ru

У Харківській області внаслідок вибуху снаряду загинув місцевий мешканець

У Харківській області внаслідок вибуху снаряду загинув місцевий мешканець Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харківській області внаслідок вибуху снаряду загинув місцевий мешканець. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як зазначається, подія трапилася вчора, 29 жовтня 2017 року, у Куп’янську на вулиці Загреблянській в одній із будівель.

"45-річний мешканець міста Куп’янська отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні, де помер", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що 45-річний чоловік займався пошуками металобрухту, одну із своїх "знахідок" він вирішив розібрати, в результаті чого на подвір’ї чоловіка стався вибух.

"Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили артилерійський бронебійний снаряд із зарядом вибухової речовини всередині калібром 76 мм зі слідами корозії часів Другої Світової війни", - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У Харківській області внаслідок вибуху снаряду загинув місцевий мешканецьУ Харківській області внаслідок вибуху снаряду загинув місцевий мешканецьУ Харківській області внаслідок вибуху снаряду загинув місцевий мешканець

Фото: місце події (hk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області стався вибух гранати в житловому будинку, поранено жінку.