ua en ru

У Харківській області через вибух великокаліберного снаряда загинув чоловік

У Харківській області через вибух великокаліберного снаряда загинув чоловік Фото: поліція

Правоохоронці встановлюють всі обставини події

У Лозовій Харківської області в результаті вибуху великокаліберного снаряда загинув чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"Вчора у Лозівській відділ поліції в 18:45 надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про те, що близько 18:10 у дворі домоволодіння від вибуху невідомого предмета загинув 55-річний чоловік. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділу та експерти", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, при огляді вилучено артилерійський снаряд калібру 125 мм, два фрагменти розібраного артилерійського снаряда, його уламки, фрагменти електричної дрилі. Вилучене направлено на дослідження.

"За цим фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або боєприпасів) Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини події", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові вчора вранці, 11 травня 2016 року, на території бази роти "Східний корпус" по вулиці Шевченка, 233Б прогримів потужний вибух.