ua en ru

У Харківській області внаслідок загоряння снаряду загинула дитина

У Харківській області внаслідок загоряння снаряду загинула дитина Фото: поліція

За вказаним фактом відкриті 2 кримінальні провадження

У Харківській області внаслідок загоряння снаряду загинув 4-річний хлопчик. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, подія трапилася в селі Яковенково 17 квітня близько 17:40.

"До чергової частини Балаклійського відділу поліції надішло повідомлення від оператора ДСНС про те, що в приватному домоволодінні сталось загоряння невідомого предмету, зовні схожого на снаряд. В результаті події загинув 4-річний хлопчик", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що у дворі власного будинку 36-річний батько разом зі своїм 4-річним сином проводили демонтаж предмету, зовні схожого на снаряд.

"Під час демонтажу сталось займання паливного елемента газового генератору. Полум’я охопило автомобіль, в якому знаходилась дитина. Хлопчик отримав термічні опіки різного ступеню тяжкості, від яких загинув на місці", - йдеться у повідомленні.

altaltaltaltaltalt

Фото: місце події

Наразі за вказаним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Харківщини встановлюють обставини загибелі 4-річного хлопчика Подія сталась в селі Яковенково 17 квітня бл...

Опубліковано Поліція Харківщини 17 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області дитина загинула від падіння меморіальної дошки.