ua en ru

У Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 людей

У Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 людей Фото: в Харківській області троє людей отруїлися чадним газом

Наразі з’ясовуються всі обставин події

У Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

"19 листопада о 09:05 до рятувальників надійшло повідомлення від Валківського райвідділу Національної поліції про те, що в селі Добропілля на вул. Горького, 27 у приватному домоволодінні виявлено тіла двох загиблих: жінки, 1986 року народження, та її доньки, 2013 року народження. Також одна жінка, 1957 року народження, знаходилась у непритомному стані. Її у тяжкому стані було госпіталізовано до Валківської центральної районної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, до трагічних наслідків, за попередніми даними, призвело отруєння окисом вуглецю в результаті неправильної експлуатації приладів опалення.

"Ймовірно з метою збереження тепла в оселі була закрита заслінка в печі, що й призвело до утворення та потрапляння до кімнати чадного газу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на момент події в іншій кімнаті перебував господар разом з онуком. Вони не постраждали.

Наразі з’ясовуються всі обставин події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові двоє дітей отруїлися чадним газом.