ua en ru

У Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 дітей

У Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 дітей Фото: пожежа у Харківській області

У будинку, де спали діти, в результаті короткого замкнення сталася пожежа

У Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 дітей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

"1 листопада о 07:20 до чергової частини Ізюмського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області надійшло повідомлення від лікарів центральної міської лікарні м. Ізюм про те, що до них потрапило двоє дітей (дівчинки 2013 та 2014 років народження) із сильним отруєнням чадним газом. Трохи згодом також стало відомо, що вони померли в лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рятувальники встановили, що у приватному будинку у селі Іскра на вул. Кунянській сталась невелика пожежа. Власників у будинку не було, всередині знаходилися лише їхні діти.

Повідомляється, що пожежа сталася в результаті короткого замкнення новорічної гірлянди, у наслідок чого почало плавитись її полімерне обплетення, загорілась штора та частково диван.

"В результаті цього утворилось сильне задимлення. Коли в приміщенні концентрація кисню наблизилась до нуля, горіння самоліквідувалось. На жаль, батьки помітили лихо занадто пізно. Остаточні обставини події з’ясовує слідчо-оперативна група Ізюмського райвідділу поліції", - йдеться у повідомленні.

У Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 дітейУ Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 дітейУ Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 дітейУ Харківській області внаслідок отруєння чадним газом загинули 2 дітей

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Черкасах сталася пожежа на хімзаводі.