ua en ru

У Харківській області викрили канал нелегальної міграції

У Харківській області викрили канал нелегальної міграції Фото: затримання злочинця (flickr.com/nab_ukr)

Зловмисникам загрожує до 9 років позбавлення волі

Прикордонники та співробітники Служби безпеки України у Харківській області викрили організаторі каналу нелегальної міграції іноземців. У злочинну групу входило двоє громадян України, передає прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС).

"Поліцейські встановили, що 29-річний мешканець Великобурлуцького району організував злочинну групу. До її складу також входив 34-річний житель міста Вовчанськ", - йдеться у повідомленні.

За словами оперуповноваженого управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції в Харківській області Артура Коцарєва, в ході проведення оперативних заходів ввечері у середу, 14 березня, правоохоронці затримали зловмисників при спробі переправлення двох осіб через державний кордон України поза пунктами пропуску.

#Харківщина: поліцейські перекрили канал переправлення нелегальних мігрантів Поліцейські встановили, що 29-річний...

Опубліковано МВС України 15 березень 2018 р.

"Громадяни намагалися потрапити до Російської Федерації на ділянці між населеним пунктом Гатище (Україна) та Нова Таволжанка (Росія)", - зазначив Коцарєв.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, вирішується питання про обрання щодо затриманих міри запобіжного заходу. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком до 9 років. Тривають подальші слідчі дії.

Нагадаємо, нещодавно поліцейські Київської області затримали та видворили з України російського кримінального авторитета на прізвище "Хасан".