ua en ru

У Харківській області сталася стрілянина, є постраждалі

У Харківській області сталася стрілянина, є постраждалі Фото: стрільба (polizei.de)

В результаті події постраждали дві людини

У Харківській області сталася стрілянина, поранення отримали дві людини. Про це повідомляє полиция області.

Так, до чергової частини Чугуївського відділу поліції 18 грудня близько 21:55 від фельдшера районної лікарні надійшло повідомлення про подію. Правоохоронці встановили, що ушкодження двоє молодих людей отримали близько смт Малинівка в результаті пострілу 43-річного жителя міста Харків з мисливського карабіна "Мозберг". Власник зброї доставив постраждалих до лікарні.

У двох постраждалих лікарі виявили численні вогнепальні поранення нижніх кінцівок і плечового суглоба.

Повідомляється, що два хлопця були госпіталізовані в реанімаційне відділення місцевої лікарні. Стан здоров'я 17-річного хлопця стабільно важкий, а іншого потерпілого - 19-річного молодого чоловіка - у важкому стані медики транспортували в лікарню міста Харків.

Речові докази вилучено.

Наслідком відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років. Підозрюваний затриманий.

#поліція_Харківщини На Харківщині чоловік ледь не позбавив життя двох хлопців Постраждалих було госпіталізовано до реа...

Опубліковано Поліція Харківщини 19 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Києві біля піцерії на вулиці Васильківській між двома групами молодих людей виник конфлікт,, який закінчився стріляниною і застосуванням сльозогінного газу.