ua en ru

У Харківській області сталася стрілянина

У Харківській області сталася стрілянина Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину

У Харківській області сталася стрілянина. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, 29 жовтня до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що малознайомий чоловік біля кафе погрожує йому пістолетом.

За адресою поліцейські затримали 30-річного чоловіка, у якого вилучили пристрій для відстрілу патронів.

"Зловмисником виявився 30-річний мешканець міста Первомайський. Поліцейські вилучили у нього пристрій для відстрілу патронів з гумовими кулями "Stalker". Будь-які дозволи на носіння та зберігання зброї у чоловіка відсутні", - сказано у повідомленні.

Експерти виявили в магазині три набої з гумовими кулями та один у патроннику.

На Харківщині поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину Зловмисником виявився 30-річний мешканець міста...

Опубліковано Поліція Харківщини 30 жовтня 2017 р.

У ході проведення оперативних заходів працівники поліції встановили, що затриманий за описом схожий на чоловіка, який кілька днів тому стріляв у людей біля кіосків у місті Первомайський, тоді троє осіб були поранені. Під час слідчих дій постраждалі впізнали зловмисника.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Наразі до суду направлено клопотання щодо обрання відносно чоловіка міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, 27 жовтня у Харківській області в місті Первомайський сталася стрілянина, в результаті якої поранення отримали щонайменше три людини.