ua en ru

У Харківській області правоохоронці припинили реалізацію контрафактного алкоголю

У Харківській області правоохоронці припинили реалізацію контрафактного алкоголю Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Житель міста Чугуєва організував незаконне виготовлення та реалізацію контрафактного алкоголю

У Харківській області правоохоронці припинили реалізацію контрафактного алкоголю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"У Харківській області правоохоронці припинили реалізацію контрафактних спиртних напоїв. Загалом під час обшуків вилучено близько 1 тони спиртовмісної речовини, яка, згідно висновків експертизи, становить загрозу для життя та здоров’я людей", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що 47-річний житель міста Чугуєва організував незаконне виготовлення та реалізацію контрафактної алкогольної продукції під виглядом відомих торгових марок. Фальсифікований алкоголь реалізували партіями в пункти громадського харчування та в подальшому продавалась населенню.

Зазначається, що правоохоронці провели оперативні заходи в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) та ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо затримання організатора підпільного виробництва, обрання йому запобіжного заходу та повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

#Поліція_Харківщини На Харківщині правоохоронці припинили реалзацію контрафактних спиртних напоїв Загалом під час обшук...

Опубліковано Поліція Харківщини 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура закінчила розслідування у справі масового отруєння алкоголем в Харкові.