ua en ru

У Харківській області поліція затримала збройне ОЗУ

У Харківській області поліція затримала збройне ОЗУ Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

Злочинці займалися збройними розбійними нападами

В Харківській області поліція затримали банду з шести осіб, які промишляли збройним розбоєм. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Повідомляється, що до складу банди входили шість осіб у віці від 22 до 47 років. Зловмисники причетні до вчинення збройних розбійних нападів у Харківській області та інших регіонах України.

Спецоперацію по затриманню членів банди здійснили сьогодні вранці силами працівників Управління карного розшуку, Холодногірської відділу поліції і спецназу харківського КОВД під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

"Розробка цієї групи тривала майже півроку. Уперше в поле зору оперативників карного розшуку зловмисники потрапили на початку цього року. У Різдво троє з членів банди у масках зі зброєю увірвалися до приміщення одного з харків'ян, де він жив із сім'єю. На очах маленької 10-річної дочки злодії катували його батьків, принижували самої дитини, заволоділи всім цінним майном і зникли", - повідомляють в поліції.

Сьогодні під час реалізації оперативних матеріалів зловмисники, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, були затримані. Під час обшуків їх будинків правоохоронці вилучили два пістолети, один з глушником, ювелірні прикраси із золота, гроші, інші цінності.

altaltaltaltaltaltalt

Фото: затримання банди (поліція Харківської області)

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше прокуратура Львівської області припинила діяльність злочинної групи у складі 8 осіб, які налагодили систему викрадення нафтопродуктів з нафтопроводу"Дружба".