ua en ru

У Харківській області пасажирський мікроавтобус зіштовхнувся з вантажівкою, є загиблі

У Харківській області пасажирський мікроавтобус зіштовхнувся з вантажівкою, є загиблі Фото: ДТП сталася у Харківській області

Наразі встановлюються особи загиблих та постраждалих в ДТП

У Харківській області сьогодні вранці, 19 квітня 2017 року, пасажирський мікроавтобус зіштовхнувся з вантажівкою, загинули 4 особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, поліція отримала інформацію про ДТП у Харківській області сьогодні о 08:45.

"В результаті зіткнення мікроавтобуса та вантажівки загинули 4 пасажири мікроавтобусу - 2 жінки та 2 чоловіка. Ще двоє постраждалих доставлені до місцевої лікарні в тяжкому стані", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на автошляху Київ-Харків-Довжанський поблизу с. Ганнівка Коломацького району водій маршрутного таксі "Мерседес" з 13 пасажирами не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем "МАН".

У Харківській області пасажирський мікроавтобус зіштовхнувся з вантажівкою, є загиблі

Фото: ДТП у Харківській області

"Наразі встановлюються особи загиблих та постраждалих в ДТП осіб та інші обставини. На місці пригоди працюють правоохоронці. Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - йдеться у повідомленні.

На Харківщині сталося ДТП з великою кількістю постраждалих В результаті зіткнення мікроавтобуса та вантажівки загинули 4...

Опубліковано Поліція Харківщини 19 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Кременчуком (Полтавская область) легковий автомобіль в'їхав у мітингувальників, є поранені.