ua en ru

У Харківській області невідомий обстріляв поліцейський автомобіль

У Харківській області невідомий обстріляв поліцейський автомобіль Фото: поліція

Після обстрілу автомобіля поліції чоловік вистрілив собі в голову

В місті Лозова Харківської області невідомий обстріляв поліцейський автомобіль і вистрілив собі в голову. Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Харківській області.

Повідомляється, що в місцеве відділення надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків невідомий намагається демонтувати електролічильник. Пошкоджень електрообладнання або людей, які могли б це зробити, за вказаною адресою поліція не виявила. Огляд продовжили на прилеглій до будинку території.

"У цей час із під'їзду вибіг невідомий і вистрілив кілька разів з невстановленої зброї в бік службового автомобіля, стрімко помчав до іншого будинку, біля якого вистрілив собі в голову. Бригадою швидкої медичної допомоги у непритомному стані чоловік був госпіталізований у відділення реанімації. Під час операції він помер", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що поліція не застосовувала зброю, постраждалих більше немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області сталася стрілянина, поранення отримали дві людини.

Правоохоронці встановили, що ушкодження двоє молодих людей отримали близько смт Малинівка в результаті пострілу 43-річного жителя міста Харків з мисливського карабіна "Мозберг". Власник зброї доставив постраждалих до лікарні.