ua en ru

У Харківській області у дворі приватного будинку стався вибух

У Харківській області у дворі приватного будинку стався вибух Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

В результаті події постраждалих осіб немає

У Харківській області у селищі Золочів вчора, 12 вересня 2017 року, у дворі приватного будинку стався вибух. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"12 вересня о 21:00 до чергової частини Золочівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки селища Золочів про те, що на подвір'ї її домоволодіння пролунав вибух, ймовірно від гранати", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок вибуху постраждалих осіб немає, осколками посічені стіни будинку та пошкоджені два вікна.

За словами господарки домоволодіння, вона не належить ні до яких політичних партій чи громадських організацій та припускає, що мотивом даного злочину могли бути сімейно-побутові сварки.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

#Поліція_Харківщини Працівники встановлюють обставини вибуху на Харківщині В результаті події постраждалих осіб немає. ...

Опубліковано Поліція Харківщини 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 12 вересня, в Запоріжжі близько 22 години стався вибух біля офісної будівлі.