ua en ru

У Харківській області орендарі забили до смерті господаря квартири

У Харківській області орендарі забили до смерті господаря квартири Фото: полиция (facebook.com odesapolice)

Підозрювані затримані

У Харківській області орендарі забили до смерті господаря квартири. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, повідомлення про подію надійшло до чергової частини Чугуївського відділу поліції 1 липня о 22:10 від фельдшера лікарні.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що після спільного розпиття спиртних напоїв між господарем житла та двома мешканцями інших областей 29 та 27 років, яким він здавав кімнату, виникла сварка, яка переросла в бійку. Від отриманих тілесних ушкоджень 51-річний чоловік помер. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали зловмисників", - зазначає прес-служба

Так, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Слідчі дії тривають.

#Поліція_Харківщини На Харківщині двоє молодиків до смерті побили чоловіка, у якого знімали кімнату Повідомлення про под...

Опубліковано Поліція Харківщини 3 липня 2017 р.

Нагадаємо, у Харкові в ніч на 26 червня в ході конфлікту на Сумській вулиці від ножових поранень загинув чоловік.