ua en ru

У Харкові в ресторані стався конфлікт з поножовщиною

У Харкові в ресторані стався конфлікт з поножовщиною Фото: українська поліція (U.S. Embassy Kyiv Ukraine)

Один з потерпілих досі перебуває у важкому стані

У Харкові в одному із ресторанів іноземець завдав ножових поранень двом відвідувачам. Інцидент трапився увечері в понеділок, 20 листопада, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"В результаті події 32 та 28-річні чоловіки отримали ножові поранення різного ступеня тяжкості…Двоє постраждалих були доставлені до лікарні. Один з потерпілих досі перебуває у важкому стані", - йдеться у повідомленні.

У Харкові в ресторані стався конфлікт з поножовщиноюУ Харкові в ресторані стався конфлікт з поножовщиноюУ Харкові в ресторані стався конфлікт з поножовщиною

Зазначається, що через кілька годин після інциденту поліцейські розшукали зловмисника. Ним виявився 34-річний громадянин Грузії. Наразі чоловік затриманий. Слідчі Московського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15, п.1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Максимальне покарання, передбачене за скоєння даного злочину - до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у понеділок, 20 листопада, в Одеській області група іноземців вчинила ритуальне вбивство.