ua en ru

Харківський офіс Оппоблока обстрілюють і закидають димовими шашками

Харківський офіс Оппоблока обстрілюють і закидають димовими шашками Фото: У Харкові обстрілюють офіс Оппоблока

Невідомі в балаклавах розбили і підпалили мікроавтобус, який був припаркований біля офісу

Офіс Харківського регіонального відділення "Опозиційного блоку" на вулиці Скрипника, 4 обстрілюють невідомі. Про стрілянину в Харкові повідомляє місцеве видання "Дозор" з посиланням на співробітників офісу.

За їх словами, було чути кілька ударів. Люди закрилися в приміщенні і не виходять. Молоді люди кидали в будівлю димові шашки.

Крім того, згідно з інформацією видання, близько п'ятдесяти молодих людей у ​​балаклавах і у формі з чорно-червоними нашивками розбивають бруківку біля споруджуваного храму Святих Жон-Мироносиць за Дзеркальним струменем і кидають в будівлю.

"Кілька людей вилізли на дах. Також в сторону офісу летять димові шашки. Присутні кажуть, що також було кілька пострілів із травматичної зброї", - пише видання, коментуючи стрілянину в Харкові.

Невідомі в балаклавах розбили мікроавтобус, який був припаркований біля офісу і підпалили його. За попередньою інформацією, в ньому пересувалася охорона нардепа Михайла Добкіна.

Видання також повідомляє, що сьогодні зранку прихильники "Опозиційного блоку" на чолі з нардепом Михайлом Добкіним проводили мітинг біля будівлі Харківської облдержадміністрації. Пікетники вимагали від облуправління юстиції зареєструвати харківське відділення партії, щоб вона змогла взяти участь у місцевих виборах.

Харківський офіс Оппоблока обстрілюють і закидають димовими шашками

Фото: стрілянина у Харкові, постраждав офіс Оппоблока

Харківський офіс Оппоблока обстрілюють і закидають димовими шашками

Фото: У Харкові невідомі розбили і підпалили мікроавтобус

Нагадаємо, в Кременчуці (Полтавська область) сьогодні пройшов мітинг біля офісу "Укртранснафти". Працівники компанії "вимагають покарати винних".