ua en ru

Під Харковом прокуратура виявила арсенал зброї

Під Харковом прокуратура виявила арсенал зброї Фото: прокуратура (twitter.com/nab_ukr)

У затриманого виявили гранатомет, набої та вибухівку

Прокуратура спільно з поліцією в приватному домоволодінні одного з районів Харківської області виявили арсенал зброї. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне придбання, зберігання, передача та збут вогнепальної зброї).

Начальник відділу місцевої прокуратури Владислав Грюк повідомив, що інформацію про можливе зберігання зброї правоохоронці отримали в рамках розслідування іншої кримінальної виробництва.

При обшуку правоохоронці виявили та вилучили понад 770 патронів різного калібру, 4 тротилові шашки, 1 гранатомет, 2 корпуси протитанкових гранат і 2 рукоятки до них, 4 корпусу ручних осколкових гранат і запали до них, а також димові шашки, 2 глушника, електродетонатор та інше.

Зброю зберігав 40-річний учасник АТО, раніше не судимий. Він затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: вилучений арсенал (прес-служба прокуратури Харківської області)


Новобаварский відділ місцевої прокуратури №2 процесуально керує в кримінальному провадженні і готує клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Встановлюються канали надходження зброї та мета її зберігання.

Нагадаємо, раніше у Харківській області поліція вилучила у чоловіка боєприпаси.