ua en ru

Під Харковом сталася пожежа на електропідстанції

Під Харковом сталася пожежа на електропідстанції Фото: поліція встановлює обставини пожежі на електропідстанції під Харковом (oda.zt.gov.ua)

Попередньої причиною пожежі на електропідстанції під Харковом у поліції називають замикання електропроводки

Під Харковом у селищі Солоницівка вчора вночі, 12 грудня 2017 року, сталася пожежа на електропідстанції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Харківській області.

"12 грудня о 22:08 на номер 101 надійшло повідомлення про пожежу на залізничній станції "Шпаківка" за адресою: Харківська область, Дергачівський район, селище Солоницівка, вул. 40 років Перемоги. На станції горіла тягова підстанція № 27 виробничого підрозділу "Харківська дистанція електропостачання" регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Українські залізниці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, по прибуттю на місце пригоди рятувальники встановили, що в приміщенні тягової підстанції горять силові шафи на площі 20 кв.м. Станом на 00:58 пожежу було повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Внаслідок пожежі на електропідстанції під Харковом частково було відключено від електропостачання 4 населені пункти: селища Солоніцевка і Пересічне, села Подвірки та Курортне. Крім того, тимчасово припинявся рух поїзду сполученням Харків - Золочів. Разом з тим, після опівночі було відновлено електропостачання населених пунктів та рух транспорту.

Під Харковом сталася пожежа на електропідстанціїПід Харковом сталася пожежа на електропідстанції

Фото: наслідки пожежі на електропідстанції під Харковом (kharkiv.dsns.gov.ua)

Як повідомляє прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області, наразі правоохоронці проводять перевірку за фактом пожежі на підстанції під Харковом. У поліції зазначають, що за попередньою версією, причиною пожежі на електропідстанції під Харковом стало замикання електропроводки.

"Подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень Дергачівського відділу поліції. Перевірка за даним фактом триває", - повідомляють у поліції.

#поліція_Харківщини На Харківщині поліцейські проводять перевірку за фактом виникнення пожежі на підстанції Загоряння в...

Опубліковано Поліція Харківщини 13 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області вчора, 12 грудня 2017 року, поїзд на смерть збив чоловіка.