ua en ru

У Харкові знову "замінували" будівлю суду

У Харкові знову "замінували" будівлю суду Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

У суді розглядається справа чоловіка, підозрюваного в штурмі ХОДА в квітні 2014 року

У Харкові сьогодні, 6 листопада 2017 року, вдруге "замінували" будівлю суду на вулиці Валентинівській. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Поліцейські Харкова перевіряють інформацію щодо замінування районного суду. За адресою працює слідчо-оперативна группа Київського відділу поліції та експерти вибухотехнічного управління харківської поліції. Повторне повідомлення про замінування районного суду на вулиці Валентинівській надійшло на лінію 102 сьогодні о 15:24. Перевірка триває", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські Харкова перевіряють інформацію щодо замінування районного суду За адресою працює слідчо-оперативна группа Ки...

Опубліковано Поліція Харківщини 6 листопад 2017 р.

Як повідомляє місцеве видання "Городской дозор", сьогодні у даному суді розглядається справа Сергія Юдаева, підозрюваного в штурмі ХОДА в квітні 2014 року.

Початок засідання було перенесено через перше "мінування", втім, відповідно до повідомлення, наразі попри повторне "мінування" засідання триває.

Нагадаємо, раніше поліція повідомляла про "мінування" суду у Харкові, після перевірки вибухівки знайдено не було.