ua en ru

У Харкові затримали телефонного шахрая, який діяв у змові із в'язнями з ЛНР

У Харкові затримали телефонного шахрая, який діяв у змові із в'язнями з ЛНР Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Затримано уродженця Донецької області, який тимчасово проживає у Харкові

У Харкові затримали телефонного шахрая, який діяв у змові із в'язнями тюрем так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"18-річний хлопець скоював злочини спільно з особами, які перебувають у місцях позбавлення волі на території так званої ЛНР", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що зловмисник зателефонував на міський номер телефону 76-річної мешканки Харкова і, представившись працівником поліції, повідомив, що її син, нібито, затриманий за скоєння ДТП та на лікування постраждалого потрібні гроші.

"Заявниця за місцем мешкання передала невідомому чоловікові гроші у сумі 5100 доларів та 4400 гривень", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисника, уродженця Донецької області, який тимчасово проживає у Харкові.

"Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3-х років обмеження волі", - йдеться у повідомленні.

Харківські оперативники викрили молодика у скоєнні телефонного шахрайства Слідством встановлено, що 18-річний хлопець ...

Опубліковано Поліція Харківщини 14 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області потяг на смерть збив жінку.