ua en ru

У Харкові вибухнув автомобіль, - МВС

У Харкові вибухнув автомобіль, - МВС Фото: взрыв в Харькове

У Харкові сьогодні, 21 квітня, близько 4:00 на вулиці Космонавтів стався вибух, в результаті чого було пошкоджено автомобіль. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

"21 квітня 2015 року близько 04-00 годин ранку до чергової частини Дзержинського районного відділу міліції від оператора служби "102" надійшло повідомлення, що на вулиці Космонавтів вибухнула машина", - йдеться в повідомленні.

На місці події правоохоронці встановили, що вибухом пошкоджено автомобіль "Opel Frontera". Крім того, вибуховою хвилею були розбиті вікна в сусідніх будинках. Також постраждали автомобілі, які знаходилися в епіцентрі вибуху. В результаті пригоди потерпілих осіб немає.

Даний факт внесено до Журналу єдиного обліку про кримінальні правопорушення.

Зараз на місці події працюють експерти та слідчо-оперативна група. Всі обставини події з'ясовуються.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчі кваліфікували дії невідомих зловмисників ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху або іншим загальнонебезпечним способом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 10 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 6 березня в Харкові стався вибух автомобіля, який належить командиру батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Слобожанщина". В результаті вибуху постраждали сам власник і його дружина, які перебували в салоні.