ua en ru

У Харкові відновили теплопостачання всіх житлових будинків

У Харкові відновили теплопостачання всіх житлових будинків Фото: ліквідація аварії на тепломережі у Харкові (dsns.gov.ua)

Роботи на внутрішньобудинкових мережах планується завершити до 13:00

У Харкові відновили теплопостачання всіх житлових будинків, які залишилися без опалення та гарячої води через аварію на тепломережі в Немишлянському районі міста. Про це заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко, повідомляє прес-служба ХОДА.

"Тепло в Немишлянському районі всюди подано, медкомплекс працює в штатному режимі. У будинки теплоносій подали, але в різних будівлях по-різному йде розповітрювання та налагодження роботи внутрішньобудинкових мереж, тому ще не скрізь опалення запрацювало. Думаю, роботи на внутрішньобудинкових мережах закінчимо до 13:00", - зазначив він.

Зазначимо, аварія на тепломережах у Харкові сталася 24 лютого, внаслідок чого без опалення залишилися 666 житлових будинків та об'єктів соціальної інфраструктури у Немишлянському та Індустріальному районах міста.

Нагадаємо, раніше перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов повідомляв, що у Харкові станом на ранок 26 лютого комунальні служби відновили теплопостачання всіх навчальних та медичних закладів, а підключення до тепломереж житлових будинків очікується впродовж дня.