ua en ru

У Харкові відновили роботу закритою через загрозу мінування станції метро

У Харкові відновили роботу закритою через загрозу мінування станції метро Фото: станція метро "Академіка Барабашова" (facebook.com dozor.kharkov.ua)

Вибухонебезпечних предметів на станції метро не виявили

У Харкові відновили роботу закритою через загрозу мінування станції метро "Академіка Барабашова". Про це у Facebook повідомив глава Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Станцію "Барабашова" відкрили. Вибухівки у коробках не виявилося. Там виявився лак для нігтів. Особа, яка забула може звернутися за пропажею до чергового по станції", - написав він.

Станцію «Барабашово» відкрили. Вибухівки у коробках не виявилося. Там виявився лак для нігтів. Забув (або забула) може звернутися за пропажею до чергового по станції))

Опубліковано Юрієм Сидоренком 22 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові тимчасово закрили для пасажирів станцію метро "Академіка Барабашова".

"Закриваємо станцію “Барабашова". Закриваємо на вимогу поліції. На платформі знайдені дві невідомі коробки. Пасажирів виводимо, викликаємо вибухотехніків. Поїзди будуть слідувати без зупинки на станції", - повідомляв Сидоренко.

Відзначимо, в районі станції метро "Академіка Барабашова" у Харкові знаходиться один з найбільших в Україні промислово-речових ринків.