ua en ru

У Харкові відновлено теплопостачання соціально-побутових об'єктів

У Харкові відновлено теплопостачання соціально-побутових об'єктів Фото: у Харкові відновили теплопостачання (wikimapia.org)

Температура в квартирах підтримується на рівні 12 - 14 градусів тепла

У Харкові відновили теплопостачання до об’єктів соціально-побутової сфери після прориву труби в Немишлянському районі міста. Про це повідомляє прес-центр Держслужби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Зазначається, що станом на 14:30 понеділка, 26 лютого, поступово відновлюється теплопостачання до 21 багатоповерхового житлового будинку.

"Продовжується заповнення теплоносієм теплових магістралей. Температура в квартирах підтримується на рівні 12 - 14 градусів тепла", - йдеться у повідомленні.

Також у місті функціонує 10 пунктів обігріву, у тому числі 4 стаціонарних пункти обігріву на базі загальноосвітніх шкіл та 6 мобільних пунктів обігріву ДСНС.

Нагадаємо, у неділю, 25 лютого, понад 660 будинків Харкова в двох районах міста залишилися без теплопостачання внаслідок поривів тепломережі. Причиною прориву стала довготривала експлуатація мережі. Станом на 11:00 26 лютого було відновлено теплопостачання до всіх шкіл та дитячих садків міста.