ua en ru

У Харкові озброєний іноземець пограбував кредитну установу

У Харкові озброєний іноземець пограбував кредитну установу Фото: поліція

Злочин скоїв 40-річний раніше судимий чоловік

У Харкові озброєний іноземець пограбував кредитну установу. Правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад, повідомляє місцеве видання "Status Quo".

"Харківські правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на кредитну організацію. Як встановили працівники поліції, зловмисником виявився 40-річний іноземний громадянин", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, кілька днів тому до чергової частини Ленінського міськвідділу поліції звернулася 26-річна керуюча відділенням, яка розповіла, що невідомий чоловік скоїв розбійний напад.

"У приміщення компанії зайшов чоловік і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима з каси в сумі близько 17 тис. 500 грн. і зник у невідомому напрямку", - розповіла старший інспектор Ленінського відділу поліції Тетяна Івлєва.

Повідомляється, що злочин скоїв 40-річний раніше судимий чоловік. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Подільському районі Києва напали на відділення одного з банків.