ua en ru

У Харкові троє зловмисників здійснили збройне пограбування, є поранений

У Харкові троє зловмисників здійснили збройне пограбування, є поранений Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Троє зловмисників викрали 10 тисяч доларів і 50 тисяч гривень та зникли на автомобілі

У Харкові троє зловмисників здійснили збройне пограбування, в ході якого одна людина отримала поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як повідомляється, подія трапилася вчора, 27 липня 2017 року, близько 22 години по вулиці Олени Стасової.

Троє зловмисників увірвалися до приватного домоволодіння та, погрожуючи ножами і пістолетом, заволоділи грошима у сумі 10 тисяч доларів і 50 тисяч гривень та зникли на автомобілі в невідомому напрямку.

"На момент нападу в будинку знаходилося п’ятеро осіб, яких грабіжники зв’язали скотчем. В той час, коли нападники ще були у помешканні, до дому повернувся 23-річний онук родини потерпілих. Між ним та одним з грабіжників сталася бійка, в результаті якої хлопець отримав поранення у живіт", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці у ході огляду місця злочину вилучили у дворі будинку стартовий пістолет, з якого, імовірно, один з нападників вистрілів у хлопця. Наразі вирішується питання щодо кваліфікації даної події та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

#Поліція_Харківщини Поліція Харкова розшукує трьох невідомих, які пограбували приватне домоволодіння Зловмисники заволо...

Опубліковано Поліція Харківщини 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові чоловік через гроші побив і підпалив безпритульних.