ua en ru

У Харкові на території бази поліцейської роти "Східний корпус" стався вибух

У Харкові на території бази поліцейської роти "Східний корпус" стався вибух Фото: на базі роти "Східний корпус" стався вибух

Правоохоронці з'ясовують обставини події

У Харкові сьогодні зранку, 11 травня 2016 року, на території бази роти "Східний корпус" по вулиці Шевченка, 233Б прогримів потужний вибух. Про це повідомили джерела в правоохоронних органах, повідомляє місцеве видання "Ньюзрум".

Як повідомляється, за попередньою інформацією, невідомий перекинув через паркан вибуховий пристрій потужністю близько 200 грамів тротилу (це еквівалент чотирьох гранат).


"Мабуть, це чийсь тонкий натяк. Я зараз їду на базу, будемо розбиратися", - сказав екс-комбат підрозділу Олег Ширяєв.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Харківській області, сьогодні о 03:53 до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченко стався вибух.

під час огляду правоохоронці виявили біля паркану адміністративної будівлі в ґрунті воронку діаметром 35 см та глибиною 25 см. За попередніми висновками експертів, спрацював невідомий вибуховий пристрій еквівалентом 400-600 грамів тротилу.

"Відомості про вказану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, правоохоронці з'ясовують обставини події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харків посеред вулиці підстрелили мотоцикліста.