ua en ru

У Харкові керівника департаменту міськради звинуватили у корупції

У Харкові керівника департаменту міськради звинуватили у корупції Фото: керівника департаменту міськради звинуватили у корупції

Він оформляв нежитлові приміщення колективної власності на приватних осіб

У Харкові керівник департаменту міськради за грошову винагороду оформляв нежитлові приміщення, що знаходяться у комунальній власності міста, на приватних осіб. Про це йдеться на сайті Національної поліції.

"За грошову винагороду чиновник Харківської міської ради оформляв нежитлові приміщення колективної власності на приватних осіб. В даний час проводяться санкціоновані обшуки", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, правоохоронці вилучили гроші, предмети антикваріату, зброї та цінні подарунки.

У Харкові керівника департаменту міськради звинуватили у корупції

Фото: у Харкові викрили корупціонера

У Харкові керівника департаменту міськради звинуватили у корупціїФото: керівник департаменту міськради оформляв нежитлові приміщення на приватних осіб

У Харкові керівника департаменту міськради звинуватили у корупціїНагадаємо, слідчим Національного антикорупційного бюро (НАБ) доведеться визнати невинність Олександра Онищенка, якщо вони визнають свої помилки. Таку думку висловив юрист Віктор Петруненко, коментуючи рішення генерального прокурора Юрія Луценка про повернення підозри щодо Онищенко на доопрацювання в НАБ.