ua en ru

У Харкові внаслідок зіткнення трамваїв постраждали дві людини

У Харкові внаслідок зіткнення трамваїв постраждали дві людини Фото: місце події (facebook.com/kharkiv.dsbt)

Подія сталася сьогодні на Майдані Захисників України

У Харкові внаслідок зіткнення трамваїв, що курсували за маршрутом №6 та №8, постраждали дві людини. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-служби управління Укртрансбезпеки у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, подія сталася сьогодні, 5 жовтня 2018 року, після 12 години дня на Майдані Захисників України, 1.

"Два трамваї Харківських КП "Салтівське трамвайне депо" 8 маршруту та "Жовтневе трамвайне депо" 6 маршруту влаштували "перегони". Наздоганяючи один одного, заподіяли шкоди людським життям, постраждали дві жінки 1949 та 1981 р.н., внаслідок чого були госпіталізовані до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що управління Укртрансбезпеки у Харківській області звертається до свого керівництва, Державної служби України з безпеки на транспорті з ініціативою продовження позапланових перевірок КП "Салтівське трамвайне депо" та "Жовтневе трамвайне депо".

Фото: місце події (facebook.com/kharkiv.dsbt)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні біля міста Підгородне Дніпропетровської області рейсовий автобус, в салоні якого знаходилися пасажири, зіткнувся з бензовозом, в результаті чого постраждали 8 людей.

Крім того, повідомлялося, що під Києвом легковий автомобіль зіткнувся з маршруткою, водій легкового автомобіля загинув на місці.