ua en ru

У Харкові п'яний поліцейський влаштував стрілянину

У Харкові п'яний поліцейський влаштував стрілянину Фото: поліція

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав

У Харкові вчора, 24 квітня 2017 року, п'яний поліцейський влаштував стрілянину в одному із спальних районів міста. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як зазначається, у дворі житлового будинку на вулиці Гвардійців Широнинців чоловік в стані алкогольного сп’яніння скоїв постріл у землю з травматичної зброї.

"За вказаною адресою правоохоронці виявили 36-річного чоловіка, який поводив себе зухвало та хуліганив. Зі слів очевидців, під час конфлікту хлопець в стані алкогольного сп’яніння зробив один постріл у землю з травматичної зброї. Постраждалих осіб не має", - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінальної справи, зловмисника затримано.

Як повідомляє місцеве видання "Слобідський край" з посиланням на прес-службу Управління патрульної поліції Харкова, затриманий чоловік повідомив, що у нього виник конфлікт з трьома громадянами, які нібито ображали його жінку.

Крім того, зазначається, що у ході поверхневого огляду правоохоронці виявили у затриманого посвідчення поліцейського Управління патрульної поліції у місті Харкові.

"Інформація щодо працевлаштування даного громадянина підтвердилася. Чоловік дійсно є співробітником патрульної поліції Харкова, в день інциденту в нього був вихідний", - повідомляє видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові жінка покінчила життя самогубством, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки.