ua en ru

У Харкові п'яна жінка у ході суперечки вдарила ножем знайомого

У Харкові п'яна жінка у ході суперечки вдарила ножем знайомого Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові п'яна жінка у ході суперечки вдарила ножем знайомого, чоловіка госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"У Харкові жінка нанесла знайомому ножове поранення. У скоєнні злочину співробітники Новобаварського відділу поліції затримали раніше судиму 29-річну жительку Харківської області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жінка знаходилась в гостях у чоловіка, де вони розпивали спиртні напої, згодом між ними виникла суперечка і жінка вдарила знайомого ножем в грудну клітину.

"37-річного потерпілого було доставлено до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова. На даний час його стан задовільний", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

#Поліція_Харківщини У Харкові жінка нанесла знайомому ножове поранення У скоєнні злочину співробітники Новобаварського в...

Опубліковано Поліція Харківщини 1 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області п'яний чоловік у ході сварки вдарив ножем знайомого.