ua en ru

У Харкові жунку, яка стрибнула з дітьми під поїзд метро, лікуватимуть примусово

У Харкові жунку, яка стрибнула з дітьми під поїзд метро, лікуватимуть примусово Фото: у Харкові жінка стрибнула з дітьми під потяг метро

Жінка визнана такою, що потребує заходів медичного характеру

Жінці, яка разом з дочками стрибнула під потяг метро в Харкові, суд виніс рішення про примусове лікування у психіатричному закладі з посиленим наглядом. Таке рішення Дзержинський районний суд Харкова виніс за клопотанням Харківської місцевої прокуратури №1, повідомляє "Городской Дозор".

"Згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, 34-річна жінка по психічному стані визнана такою, що потребує заходів медичного характеру", - заявила керівник прокуратури Харківської області Катерина Шевцова.


Як наголошується, саме тому прокуратура наполягала в суді замість кримінальної відповідальності призначити примусове лікування.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що жінці, яка стрибнула під поїзд метро з дітьми, у Харкові загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, 11 травня в харківському метрополітені сталася НП, в результаті якої на шляхах виявилися троє людей, серед них двоє дітей. Як повідомлялося, мати з двома дітьми, яким на вигляд 5 і 12 років, сама стрибнула під поїзд, всі живі.