ua en ru

У Харкові сталася пожежа в моторвагонному депо, згоріло кілька вагонів

У Харкові сталася пожежа в моторвагонному депо, згоріло кілька вагонів Фото: ліквідація пожежі в моторвагонному депо "Харків (прес-центр ДСНС)

Жертв та постраждалих немає

У Харкові 15 липня 2017 року о 20:30 стало відомо про пожежу, що виникла на території моторвагонного депо "Харків" по пров. Саратівський, 6. Горіли вагони електропотягу, повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що до місця пожежі було направлено 4 відділення служби порятунку на автоцистернах та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Харківській області.

"По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що на шляху відстою списаних вагонів горіли 2 недіючі вагони електропотягу. Площа пожежі склала близько 100 кв. м. О 20:50 пожежу було локалізовано, а о 21:30 - ліквідовано", - доповіли у відомстві.

Там також додали, що на місці події працювало 25 рятувальників та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки, жертв та постраждалих немає.

altaltaltaltalt
Фото: пожежа в моторвагонному депо "Харків" (прес-центр ДСНС)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі в ніч на 16 липня 2017 року в приміщенні недіючого кафе в Дюківському парку сталася пожежа.