ua en ru

У Харкові на підприємстві загинув робітник

У Харкові на підприємстві загинув робітник Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові вчора, 23 червня 2017 року, на підприємстві загинув чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як зазначається, правоохоронцям про подію повідомили лікарі швидкої медичної допомоги вчора близько 11:47.

"На місці події правоохоронці встановили, що смертельні ушкодження 68-річний чоловік отримав під час ремонту обладнання. Постраждалого було доставлено в одну із лікарень міста Харкова однак, незважаючи на зусилля медиків, чоловік помер", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються усі обставини події.

Працівники поліції встановлюють обставини загибелі чоловіка на підприємстві Про подію до Слобідського відділу поліції п...

Опубліковано Поліція Харківщини 24 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові легковий автомобіль зіткнувся з тролейбусом, в результаті чого одна людина загинула, ще п'ятеро отримали поранення. Водій машини помер. Водій тролейбуса госпіталізований з переломом ноги. Ще чотирьох пасажирів теж забрала швидка.