ua en ru

У Харкові правоохоронці ліквідували порностудію

У Харкові правоохоронці ліквідували порностудію Фото: правоохоронці затримали організаторів порностудії в Харкові

За фактом події відкрито кримінальне провадження

У Харкові працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в області спільно зі слідчими слідчого управління припинили діяльність порностудії, передає прес-служба обласної поліції.

"До поліції надійшла інформація, що на території Харкова група осіб здійснює діяльність з виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру в мережі Інтернет. Правоохоронцями було проведено ряд оперативних заходів та слідчих дій, під час яких викриті організатори онлайн-порностудії та моделі, які працювали у ній", - сказано в повідомленні.

У Харкові правоохоронці ліквідували порностудіюФото: поліція припинила діяльність порностудії в Харкові

За даними слідства, двоє мешканців міста Харкова спільно з мешканкою Дніпра підшукували моделей, які під час інтернет-трансляцій демонстрували клієнтам своє тіло та здійснювали дії порнографічного характеру.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру вищевказаним особам та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Росії суд заарештував віце-мера Великого Новгорода Вадима Фадєєва за звинуваченням у поширенні дитячої порнографії.