ua en ru

У Харкові порядок під час матчу забезпечить тисяча правоохоронців

У Харкові порядок під час матчу забезпечить тисяча правоохоронців Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Ще понад двісті правоохоронців стежитимуть за порядком на фестивалі в Ізюмі

У Харкові 19 серпня 2017 під час футбольного матчу порядок забезпечить тисяча співробітників Національної поліції та Національної гвардії. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Як відомо, о 19:00 на стадіоні "Металіст" пройде матч між командами "Шахтар" - "Олімпік". Очікується, що в спортивному заході візьмуть участь близько 5000 уболівальників. Їх безпеку забезпечуватимуть 850 поліцейських і 150 нацгвардійців.

Крім того, на вихідні заплановано фестиваль українських культур "Дорога на Схід" в місті Ізюмі. Очікується, що захід відвідають близько 5000 громадян. До охорони громадського порядку будуть залучатися 110 співробітників поліції і 100 - Нацгвардії.

"Необхідно акцентувати особливу увагу на більш чіткій взаємодії всіх задіяних структур для якісного виконання поставлених завдань", - заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Нагадаємо, що на початку серпня в Харкові поліція зі стріляниною затримала зловмисника, який на вкраденому автомобілі намагався втекти від правоохоронців.